2011年3月25日星期五

Hollywood,a place bring you into the mystery paradise!

Los Angeles, California ve Los Angeles sahne çoğu bakan Hollywood işareti üstünden bulunan Amerikan film endüstrisi temsilcilerinin uluslararası kabul görmüş bir ev haline gelmiştir. Bu bayrak tüm Hollywood İş Konseyi atfedilebilir, onlar işareti tamamlanma zamanı tam olarak söyleyemem ama bayrak hikayesi 1923 yılında başladı "dedi. O sırada büyük bir gayrimenkul geliştiricileri bayrak olduğunda yapmak reklam toplum için yeni bir yüksek işareti kullanmaya karar verdi ABD california Hollywood, İngilizce adı: Hollyood, Calforna, ABD. ABD'nin batısında yer alan Amerika Birleşik Devletleri en ekonomik açıdan en kalabalık eyalet ve gelişti. Meksika'nın güneyinde, Pasifik Okyanusu ile batı. Golden State bir diğer adı. 411.000 kilometrekarelik yüzölçümü. Nüfus 29.839.000 (1990), kentsel nüfus ağırlıklı olarak% 50, Los Angeles ve San Francisco (San Francisco) bölgesinde yaşayan Pasifik, konsantre% 91.3, sorumluydu. Çin ve Meksika Amerikalıların% 50 Owns. San Francisco Chinatown en yoğun nüfuslu alanlarda Çinli olduğunu. Sacramento. Iklim, Eylül kuru mevsim Mayıs'tan itibaren yağışlı mevsim olarak bir sonraki yılın Nisan ayına kadar Ekim tarihinde sona eren ılımlı yıl Kuzey Kaliforniya ve Güney Kaliforniya, oldukça çeşitli yıllık yağış, güneyde yağış seksen santim kuzey kıyı alanı, süre on beş santim yıllık yağış, doğu çöl bölgesinde yıllık yağış Los Angeles gibi sadece daha azdır.

Hollywood cinema

Hollywood, kurşun ve küresel moda, DreamWorks, Disney, 20th Century Fox, Columbia, Sony en üst düzeyde temsil eğlence endüstrisi ve dünyanın en lüks markaları ile, dünya film endüstrisinin merkezi olan, ancak küresel moda doğum yeri değildir RCA JIVE Interscope Records üst plak şirketleri moda ve teknolojinin birbirleriyle gelişimi doğal değil içeren nerede Hollywood, içindeki kapsamındaki bir araya getiriyor gibi Universal, WB (Warner Brothers) ve böylece film devleri, böyle olduğunu yapay, desteğe yapmak güçlü bir moda arka plan ve görkemli bir teknolojiye sahip, dünya çapında taklit edilmiştir.




Universal
ancak, yerel eğlence endüstrisi nedeniyle geliştirilen stüdyo Hollywood, Hollywood, Burbank ve çevresindeki kentler gibi bir köşesindeki dağıtım kapsamı sınırlı değildi Amerikalı film ve televizyon endüstrisinin merkezi oluşturmaktadır. Hollywood şehir eski tiyatro öyküsü bulunmuyor birkaç yıl, genellikle bir film galası veya yerinde düzenlenen Akademi Ödülleri töreni olarak kullanılan şimdi de bir turist sıcak noktalar olur. 
 
Universal studios

 Los Angeles büyük bir parçası olarak, Hollywood, ancak kendi belediye departmanları yok törenleri ihtiyaçları sadece, sözde "onursal başkan" olarak hareket etmek belirlenmiş bir resmi vardır. Şu anda, Hollywood Johnny, • Grant (J eski belediye başkanı Hollywood, ünlü yıldızların eline Hollywood Bulvarı'nda Çin Tiyatrosu en önemli yerlerinden biri olan yıldız ayak izi karşılamak için uluslararası turist çekmek için ayak izleri. onun Çin mimari tarzı adının bir görünüme sahip olan Çin Tiyatrosu, Mayıs 1927 yılında açılan, 69 metre yüksekliğinde bronz çatı gökyüzüne yüksek, sinema tasarım Çin sanat kavramı içinde de.

Çinli sinema 173 yıldız, turist ziyaret her ayak izleri yapmamışlar ki hala en cazip sinema antre, bazı göre yıldız iyi bir taraftan kendi parmak izleri onun idolü ayak izleri, çekim değil meşgul. Denzel Washington • • Tom Hanks, Harrison Ford • Mel Gibson • Tom • Cruise, Arnold Schwarzenegger • gibi birçok tanınmış Hollywood yıldızları ve burada bir iz bıraktığı, hatta Don burada şirin bir ördek ayak izleri kalır.

没有评论:

发表评论