2011年3月23日星期三

Nemzet a világon!

Kézitáska tervező Katherine Kwei logó tervezés, kínai stílusú "örök csomó" (fotó egy esszét, hogy részt vesznek a Katherine Kwei összetörni Joyce Carry Minden saját csinálni, köszönöm Lench!)

cheap Nike online
"A nemzeti, a világ" Ezt a mondatot gyakran idézett. Én megtaláltam a forrást, az eredeti pálya Lu Xun mondta. A harmincas években a múlt század, Lu Xun "és hivatkozott Pavilion Collection" írta, "csak a nemzet, a világ." Jelenti, csak amit a közönség a nemzet, miután több ezer éves finomítási lepárlás, azt a vitalitás és állóképesség, annak érdekében, hogy a világ elismerését. Például a kínai selyem brokát, kerámiák, jade, kalligráfia és a pecsét faragás és így tovább.


Juicy couture handbags
Nyolc évvel később, Lu Xun kifejezés lett a "nemzet, hogy a világ", az eredeti szöveg nyilvánvalóan hozzá egy csomó bizalom és a tolerancia. Azonban nem minden a népművészeti múzeum lehet akasztani a falra, nem minden a jelmezek lehet szállni a T egységek. Különösen a nemzeti ruhát, ha nem javult értelmezése, függetlenül attól, hogy mi Tujia és Miao, vagy Kelet-Európában, Magyarországon a Cseh Köztársaság, a legtöbb érezné magát egy kicsit rusztikus. Nézd élénk persze, nem kell a testen hordva!

Nike shox deliver
Által elfogadott nemzet a divat világában, kell egy célt -, hogy az egyszerű, de nem közvetlenül, finom, de nem bonyolult, de nem giccs elképesztő, intellektuálisan, de nem kiagyalt. Mint egy jó történet, azt hallottam nem szabad elfelejteni elgondolkodtató. Ez a "világszínvonalú" nemzeti divat, gyakran tapasztalt Qucuqujing maradni egyszerű bonyolult finomítási folyamat és a "világszínvonalú" nemzeti divat alkotók, művészeti és kézműves gyakran nem, de olvasta a könyvet gördül le a vonal Miles Road művész, így a " világ "nagyfokú értelmezése" nemzeti ". Gyerek voltam, az emberek a "nyugati stílusú" az a szó, dicséret valaki öltözött csinos. Az úgynevezett "nyugati stílusú" nem vonatkozik a nyugati stílusok, de ez a "világszínvonalú" a légköri szépség, ellenkezőleg, "falusi" egy naiv jelent.

www.cheapnikeonline.com
Apropó, táskák, mondta egy hosszú idő előtt. Nemzeti légzsák, szoktam vásárolni a turisztikai látnivalók, a vásárlás, mint használni a dobás. Csak három maradt, le nem vásárol saját. Két származik Anya, Xishuangbanna kézzel batikolt táskák, nagyon szép textúra, hanem a pálca, de nyilvánvalóan nem a termelés a designer táskák, gyakorlati tartományban. Én keretes két zacskóban, a művészeti lóg a falon, összefüggésbe hozták a több mint tíz éve, minden alkalommal, hogy szerintem az én anyám. A másik az ex-férje küldött, Madrid, Spanyolország, velúr táska, hogy népi, de nem szellemi, csak a hétvégén, amikor meglátogatta a szabadtéri piacok vissza vissza. A legtöbb táskából tervezője stílusát a nemzet, csak kövesse szezonális divat, vagy egy esemény alkalmanként. Például 2007-ben, Dior, hogy megünnepeljék az ötvenedik évfordulóját Christian Dior New Look-és kreatív igazgatója tervező John Galliano dolgozott a tizedik évfordulója (idén márciusban csak múlt) bevezetése, tizenkét nemzeti változata nyeregtáska. Egyes tervezők, tedd a nemzetet a saját aláírásával design, mint Katherine Kwei örök csomót.

没有评论:

发表评论