2011年3月21日星期一

The power of unite!

1. Hiina on toonud meie rahvuslikku ühtsust ja ühtekuuluvust testi võimalus!
Nike shox deliver
Saame näha, TV, Internet, ajalehtede ja muude massiteabevahendite aruanded, seekord saame tunda võimu Hiina rahvale enneolematu ralli, pärast maavärinat Premier Wen Jiabao kiirustasid maavärin kaks tundi kohapeal otsese päästetöödel alates riigi politseiametnike umbes People's Liberation Army, tule ohvitserid ja sõdurid, meditsiini meditsiinitöötajad olid aktiivselt kaasatud katastroofiabi. Inimesed kogu riigis on heldelt maavärina tõttu kannatanud piirkondades kaasa rahva armastuse, vaid paar päeva rohkem kui 130 doonori raha on miljardit eurot, millest annetatud üle paari miljoni ettevõtted ja üksikisikud Hong Kong Run Run Shaw Li Ka-Shing Tangshan maavärin orbude Zhang Xiangqing ja nii edasi. Näitas meile pildi Hiina rahvale enneolematut ühtsust ja ühtekuuluvust, kuigi suurt maavärinat katastroofi, kuid niikaua, kui me töötame koos me raskuste ületamiseks. Korrutatakse 1,3 miljardit, natuke aitab, muutub see palju; katastroofi jagatud 1300000000, muutub see väike.

 
2.kallis elu mõte


MBT shoes
Alates aruanded neile, näeme, maavärin on põhjustanud 40.000 inimest tapeti, näitab nõrgenemise elu, kuid pärast 213 tundi pärast isoleerimist, vaid ka raske ellu jääda, ja näitab ka väga tugev elu. Nii et igaüks meist, peavad olema nõuetekohaselt elus. Seistes silmitsi selle katastroofi, iga maeti elusalt alla killustik kaasmaalaste loodan, et päästa võimalikult kiiresti. Re elavad kannatanud piirkondades ja mured kõik mõjutatud Qingkuang igaüks end sügavalt, tervist, kui tähtis on elada. See peegeldab teooria Maslow hierarhia vajadusi madalaimal tasemel - füsioloogilised vajadused ja turvanõudeid. Reaalses elus, paljud inimesed lähevad sõtta mõned loll väike asi, ja mõnikord kahjustada inimeste elu, ei ole seda väärt. Reality, terrorism, ekstremism, separatism, lopsakalt, kohalikud sõjad on toimunud, ees nii paljude süütute inimeste vahetu mitte-hall shell hävitamine, ebainimlik. Kogenud maavärin, nägu need faktid võivad mõnitama. Kõik huvide konflikte tundub vähem tähtis, kui hea elada.
    
3.miks maavärina kokkuvarisenud hooned ja avalikes hoonetes, peamiselt kooli hooneid? 

Juicy couture handbags
Selles maavärin, me kõik teame, on palju alg-ja keskkoolide ning kooli hoonete varises, tappes suur hulk üliõpilasi inimohvreid ja kahjusid. Vaadakem seda häiriv ja kohutav stseene pildid: Beichuan maavärin varises keskastme kooli, 21 klassi umbes 1000 inimest, välja arvatud mõned isikud põgeneda, ülejäänud on kõik maetud killustik; Shifang City Ying Hiina gümnaasiumi hooned kokku varisenud, rohkem kui 200 õpilast maeti surnud või elus; Dujiangyan algkoolist Mindanao on õpetamise hoone varises kokku, 420 inimest olid maetud või koguda allikas varises keskastme kooli, 18 klassi ligikaudu 400 inimest maeti Green River ... ... ja gümnaasiumid, keskkoolid ja paljud koolid Yingxiu varises värisema, põhjustades palju inimohvreid ja üliõpilased, meil pole piisavalt psühholoogilist vastupidavust, et nimekirja koolides ja kooli hoonete kukkus enam täpsed arvud. Loodan, taevas on silmad ja rohkem eelistatud nendes vaesed üliõpilased, isegi kui maavärin lasta teiste maja maha maja vedelikuta seda, ei lõpe kunagi püüdnud leida süü lastega oli. Kuid inimesed ei saa aru, miks maavärin kokkuvarisenud hooned olid täis avaliku kooli hoonete ja kooli hoonetes; vähe valitsuse ja büroohoonetel ja hotellid? Siiski on nähtus, mis näib olevat, et inimesed mõistaksid vastused: et igaüks meist koht, kui te küsite kohalikke inimesi, kohalikke arhitektuurilise stiili, kus kõige rohkem? Kohalikud inimesed on alati viia ellu meie nägemus kohaliku omavalitsuse asutused ja rohkem vana kooli, kes ei tohi olla kahtlust. Mitte ainult uusi koole, büroohooned kohaliku omavalitsusega võrreldes, kas küljelt, nagu räbal inetu pardipoeg. Pole ime, et valitsus maavärin seisab pikk büroohooned, koolid, koolimajade oli kokku varisenud loomulikult.

没有评论:

发表评论